3M Rondelslibemaskine 1.0HK, 75mm

Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
3M Rondelslibemaskine 1.0HK, 75mm (PN25125)

3M Rondelslibemaskine 1.0HK, 75mm

Varenr.:
PN25125
EAN:
5005114125125
Beskrivelse

3M trykluftsdrevet rondelslibemaskine, 75 mm, 1,0 HK, 15000 omdr/min. 3M excenterslibere er pakket med ergonomiske komfortfunktioner og er ideelle til slibe- og finishopgaver som f.eks. forberedelse til maling eller afrensning af svejsemærker. 3M excenterslibere har et let, kompakt design og et 97° hoved, der giver mulighed for større håndledskomfort og kontrol. Maskinen har et komfortabelt fuldt dækkende kompositgreb, der absorberer vibrationer og modererer kolde temperaturer, der skyldes luftstrømmen. Motoren er præcisionsafbalanceret for at sikre jævnere og mere lydløs drift i forhold til konkurrerende slibemaskiner.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.