3M SecureFit 600 besk.brille antidug

Forsiden / Personligt udstyr / Personligt sikkerhedsudstyr / Hoved- og øjenværn / 3M SecureFit 600 besk.brille antidug
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
3M SecureFit 600 besk.brille antidug (SF601SGAF/FI)

3M SecureFit 600 besk.brille antidug

Varenr.:
SF601SGAF/FI
EAN:
0051131275942
Beskrivelse

3M SecureFit beskyttelsesbrille med gråt stel og Scotchgard anti-dug klar linse. Inkl. aftagelig skumindsats. Brillestel med to separate linser for optimal optik og gost udsyn, samt brede, fleksible brillestænger med fast længde, som sikrer robust sidebeskyttelse. 3M Pressure Diffusion Temple-teknologi hjælper med af fordele trykket hen over tindingen, hvilket øger komforten for brugeren under mange forskellige arbejdsopgaver. 3M Scotchgard anti-dug coating modvirker dug i længere tid end traditionelle coatings, selv efter flere vaske, og har og anti-ridse egenskaber, som overholder K- og N-mærkningen i EN166. Bløde næsepuder til komfortabel pasform. Det buede design øger sikkerheden, og giver god komfort uden tryk. Det perfekte valg i kombination med høreværn.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.