Om DMT Værktøj

Forsiden / Om DMT Værktøj

DMT Værktøj A/S er en veletableret danskejet virksomhed med et net af kompetente medarbejdere, der med udgangspunkt i godt købmandskab betjener vores mange kunder inden for det offentlige, industrien samt fly- og autobranchen.

Vi har erfaring inden for alle relevante områder, og vi udbygger stadig vores viden såvel som vores sortiment. Det er vigtigt for os, at alle vores produkter er up-to-date, og dette sikres ved hjælp af vores net af ind – og udenlandske leverandører, som lever op til vores høje krav til kvalitet og funktionalitet.

Vi er kendt for at levere en høj service samt et højt fagligt niveau.

Vi er medlem af DJ TOOLS som er en kæde af 32 selvstændige handels- og grossistvirksomheder med i alt 56 udsalgssteder. Dette samarbejde sikrer konkurrencedygtige priser via fælles storindkøb og høj leveringssikkerhed via lagre over hele landet. Det er derfor heller ikke alle lagerførte varer der ligger på vores lager i Skovlunde.

Vores sortiment omfatter mere end 110.000 varenumer indenfor værktøj, redskaber, maskiner, kompressorer, inventar, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, kemi, rengøring, aftørring og papirvarer.