Om DMT Værktøj

Forsiden Om DMT Værktøj

DMT Værktøj A/S er en veletableret danskejet virksomhed med fagligt kompetente medarbejdere, der betjener vores mange kunder inden for det offentlige, produktionsvirksomheder, industrien, engrosvirksomheder samt fly- og autobranchen.

Vi har erfaring inden for alle relevante områder, og vi udbygger stadig vores viden såvel som vores sortiment. Det er vigtigt for os, at vi har den rette løsning til din virksomhed, og dette sikres ved hjælp af vores net af ind – og udenlandske leverandører, som lever op til vores høje krav til kvalitet og funktionalitet.

Det er vores mål, at vores kunder kun behøver at henvende sig ét sted og vi tilbyder derfor totalløsninger under mottoet "Det vi ikke har skaffer vi". Vi er kendt for at levere en høj personlig service samt et højt fagligt niveau.

Vi er medlem af DJ SUPPLY som er en kæde af 43 selvstændige handels- og grossistvirksomheder med i alt 74 udsalgssteder. Dette samarbejde sikrer konkurrencedygtige priser via fælles storindkøb og høj leveringssikkerhed via lagre over hele landet. Det er derfor heller ikke alle lagerførte varer der ligger på vores lager i Skovlunde.

Vores sortiment omfatter mere end 110.000 varenumre inden for værktøj, redskaber, befæstigelse, maskiner, kompressorer, generatorer, inventar, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, kemi, rengøring, aftørring og papirvarer.

DMT Værktøj har indgået partnerskab med København Håndbold for sæsonen 2024/25.
Partnerskabet markerer en spændende samarbejdsforbindelse, der vil kombinere ekspertisen inden for værktøjsbranchen med sportverdenens dynamik og energi.